Repare Show Hiden Folder

Posted: October 25, 2010 in Catetan Helpdesk


Paling Nyebelin nie kalau misalnya ada folder yg kita sengaja di hiden tiba” gk bisa dibuka” meski settingan di Option Filneya udah dibikin Show all tetep balik lagi, sedikit trik lewat oprek Regedit
Start –> RUN atau bisa pake Hotkey Tobol windows + R
ketik regedit > hkey_lokal_machine > software > microsoft > windows > currentVersion > explorer > advanced > folder > hidden > SHOWALL > ganti checkedvalue-nya jd 0x00000001 (1) trus di Ok aja

kemuadi close regedit… dan sekarang… Taranggggg!!!! jadi deh tuh keluar Folder” rahasia😛

semoga bermanfaat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s